PagDie01  

Salarisadministratie

Uw personeel verdient een juiste loonstrook. De ervaren salarisadministrateurs van      Theco & Van Den Baard weten wat hun te doen staat. Keer op keer kunt u rekenen op betrouwbare en tijdige salarisberekeningen.

Jaarrekening

Het samenstellen van uw jaarrekening is bij Theco & Van Den Baard in goede handen. Als geen ander zijn wij in staat uw activiteiten in financiële zin te vertalen naar een waarheids-getrouwe jaarrekening.

Belastingzaken

Niet leuk, maar voor u wel makkelijk én goed. Het juist en tijdig indienen van al uw belasting- aangiften is bij Theco & Van Den Baard in goede handen.

Officemanagement

Onze officemanagers vormen de brug tussen uw organisatie en de onze. En wel zodanig, dat het net lijkt of er maar één organisatie is.    Dat is outsourcing in optima forma.

 


 

At your service

Financial controlling

Voor organisaties, die wel een financial controller nodig hebben, maar deze niet in loondienst willen nemen, is Theco & Van Den Baard dé oplossing.

Adviseur

Uw koers bepalen of verleggen? De adviseurs van Theco & Van Den Baard staan u graag terzijde bij het nemen van de juiste beslissingen.

Financiële administratie

Een goed begin is het halve werk. Een goed ingerichte en gevoerde financiële administratie is een voorwaarde voor een goede informatie- verstrekking. Theco & Van Den Baard is een specialist in het verzorgen van financiële administraties.